Rolschaatsen of longboard?

Ruben Peters

Rolschaatsen. Sogar kann Piaggio Driewieler einen Test sein. Ik heb niet longboard of vleten zodat zal ik een beetje over mijn longboardervaring verklaren. Und das unterscheidet diesen Artikel von Artikeln wie Pop-up Club Leiden. Ik begon een paar jaar rug in 2007 met een skateboard te rijden. Ik had nooit een fiets bereden maar nadat ik de kans om voor een longboarding reis in Nederland had te gaan, begon ik een fiets te berijden. Sindsdien had ik een skateboard gezocht dat ik kon berijden omdat ik een optie nodig had ik waarop zonder te zwaar het zijn kon reizen. Een longboard is zeer verschillend dan een skateboard. Het idee is dat u de straat naar beneden rolt zoals u in een fiets omdat u niet zich over het in evenwicht brengen of de stabiliteit moet ongerust maken. Voor een skateboard, moet u zich over hoe snel u gaat en of ongerust maken u genoeg gewicht hebt om het te controleren. In een longboard kunt u zo snel rollen aangezien u zonder enige zorgen wilt. Het is niet alleen voor rol het schaatsen. Het is ook een grote optie voor mensen die meer controle willen hebben. In een longboard is het mogelijk om in een draai te draaien, zodat moet u het zeer langzaam doen. Ook, zijn er niet veel die u in een skateboard moet doen de snelheid controleren, die tot het een nog betere optie voor hen maakt die als om heel wat pret te hebben. Ik ga tot een video met een overzicht over hoe te opstelling en opstelling een longboard maken. U kunt heel wat video's over longboards bij de volgende plaatsen vinden. Ik zou deze video voor alle mensen toegankelijker willen maken en deze video met iedereen delen. Zo wil ik u zien hoe dit skateboard opstelling en opstelling hoe te om de lagers en de snelheid te veranderen is. Ik denk deze video zeer waardevol voor alle longboarders is, zodat vrij voelt om het een poging te geven. Ik hoop u genoot van deze video en zult genieten van lezend alle details over het. Als u meer over longboards zou willen leren te controleren toen gelieve dit artikel. Damit ist es auf jeden Fall hilfreicher als rolschaats. U kunt me ook volgen op Facebook, Twitter, en Instagram en aan me op YouTube intekenen. Ik heb ook een videoleerprogramma op hoe te om een longboard voor jonge geitjes op mijn YouTube-Kanaal te maken gecreeerd. Als u om het even welke vraag over de video hebt gelieve te aarzelen niet te vragen! Als u houdt van wat u en me ziet wilt steunen te klikken toen gelieve schenken knoop op de linkerkant van de pagina. Als u van de video's geniet, gelieve ook na te denken delend hen met uw vrienden, familie, en aanhangers op alle sociale media kanalen. Als u me zou willen helpen houden en verbeterend deze website mijn YouTube-kanaal levend houden toen te bezoeken gelieve deze schenkingspagina om ervoor te zorgen dat ik houd doend mijn beste de betere dienst aan iedereen verlenen. Aangezien u kunt het weten, heb ik een YouTube-kanaal waar ik videoleerprogramma's op de onderwerpen van het met een skateboard rijden, skatepark ontwerp stroom, rollerblading, en met een skateboard rijdend kleding en toebehoren. Ik stel ook een blog in werking, waar ik video's van mijn artikelen en skateboardtrucs heb gepost, en heb veel andere verwante video's. Zo, waarom is het dat ik geen geld van deze plaats maak? Goed, is het antwoord eenvoudig. Deze plaats is volledig vrij te gebruiken, maar ik maak weg een kleine winst van reclame die ik door mijn blog veroorzaak.