Over mij

Ruben Peters

Ik was geboren in Amsterdam in 1971 en leefde daar tot ik 15 was. Ik heb geschaatst aangezien ik 14 was en ik ben in een paar teams meer dan 20 jaar geweest. Ik ben een lid van de de Rolmeisjes van Nederland, Schaatsende Meisjes, Nederlandse Nationale Rolmeisjes, nationale rollergirls van Holland en van België en ik werk ook voor de Nederlandse Olympische Schaatsende Vereniging. Mijn eerste rol het schaatsen gebeurtenis was in 2011 toen ik de kans om in Grand Prix in Rotterdam, in Nederland kreeg uit te proberen. In 2012 ik om naar al belangrijkste rolderby begon te reizen toont rond de wereld. In 2014 ging ik naar de Rol Derby Festival van Amsterdam waar ik het enige Nederlandse op het de concurrentieteam was. Ik concurreerde toen bij de Nationale Rol Derby Championships van Nederland waar ik een grote tijd had. Ik beëindigde 2de plaats na de verwijderingsronde en concurreerde ook in de Continentale Kop dat jaar.

Toen ik deze Blog in 2007 begon wist ik niet of zou ik het hier als blogger maken, noch kon ik ooit verondersteld hebben dat ik het zulk een reusachtige volgende in minder dan 5 jaar, en zo veel pret om zou opgebouwd hebben ook te zijn rond. Dank voor lezing en als u wilt worden gekenmerkt zou ik van het houden van op de hoogte te zijn.

Ik ben ook een trotse deelnemer in de de Rolsporten van Nederland en ik houd van rolschaatsen. Ik begon deze Blog om mijn hartstocht voor rolschaatsen te delen. Als u sommige goede verbindingen op het net hebt ik kan verbinden waarmee, me laten het weten en ik zal op het krijgen. Controleer de Blog als u sommige goede vleetartikelen wilt. Dank! Rolschaatsvleet. Het is een eenvoudig woord maar er is geen betere manier om te beschrijven hoe het voelt schaatsen, dan om het in een beeld te beschrijven. Wij associëren vaak het woord „rol“ met snelheid, en voor goede reden. Wanneer u schaatst bent u fundamenteel duwend een skateboard of een skateboardstuk speelgoed naar uw voet.

Ik wilde altijd dit doen omdat ik van de sport houd en ik houd van over het te spreken. Ik heb een groot hart, zodat zal ik proberen om het voor u plezierig te maken.

Het doel van deze blog is mijn gedachten op Rolschaatsen te delen en hoe ik hen berijd. Ik probeer om mijn ervaring met elke nieuwe vleet voor te stellen, maar het belangrijkste ding is dat I-aandeel het om anderen te motiveren en te informeren. Ik hoop dat dit een waardevol middel voor iedereen wie in de sport geinteresseerd is zal zijn of meer over het wil leren. Voor die van u die weten wat niet een rolschaats is, is het een rolschaats die voor het met een skateboard rijden van, als een minischaatser, minirol, miniskateboard, rolskateboard, miniskateboard, schaatser of rolskateboard wordt gebruikt.

Mijn Ebook, die ‚Met een skateboard rijdend wordt genoemd, werd de Uiteindelijke Gids‘ vrijgegeven op 27 Mei, 2016. Het is een uitstekende gids aan het met een skateboard rijden met video en geleidelijke gids om uw eigen video te maken, of enkel aan gelezen over rol het schaatsen. U kunt over de geschiedenis van het met een skateboard rijden en enkelen van de beroemdheden in kwestie lezen.

Zoals ik in mijn vorige blogposten over rol het met een skateboard rijden zei, ben ik geen professionele schaatser, maar ik begrijp hoe te schaatsen, hoe te berijden en hoe te verbeteren. Het was een lange weg, maar ik heb nu de kennis om mijn kennis met u te delen. Ik geloof u een partij van dit zult leren, en ik hoop u zoals verbaasd en geïmponeerd zult zijn zoals ik was. De gehele blog wordt aangedreven door een zeer krachtig en efficiënt systeem, dat ik hieronder zal beschrijven. Het is een eenvoudig en snel systeem dat ik zelf maakte, is het zeer gemakkelijk aan opstelling en looppas, en het spaart heel wat tijd. Het heeft met de volgende eigenschappen gebouwd: Het kan basisberekeningen en berekeningen in realtime doen.