Contact

Ruben Peters

Neem contact met mij op

Ik ben zeer actief en vaak post hier. Ik ben actief op schaatsers facebook en schaatsers youtube kanalen, in mijn forum van de schaatsersschaatser, in de sectie van de schaatser van mijn lokale rol het schaatsen club en ook in de Groep van schaatsersfacebook. Ik doe ook mijn eigen het met een skateboard rijden school in Nederland, waar u uw vaardigheden leren en kunt uitoefenen en uw schaatsers het schaatsen vaardigheid verbeteren. Als u om het even welke vragen over rol het schaatsen hebt, kunt u me per e-mail of de sectie contacteren van de schaatser over de pagina van Facebook van de lokale rol het schaatsen club. Als u een skateboard zoekt, adviseer ik het Skateboard Roto. Als u een nieuw skateboard wilt kopen, controleer onze nieuwe skateboardselectie en u zult onze nieuwe selectie zien. Als u een andere informatie nodig hebt, kunt u me via mijn schaatsersforum of mijn Groep van schaatsersfacebook contacteren.

De eerste keer bereed ik rolschaatsen die ik op een kleine heuvel ben begonnen te schaatsen, waar ik om van de muur gebruikte te hangen.

U kon me met vragen ook contacteren over het met een skateboard rijden of als u een student, leraar, atleet bent en een vraag over de vleetscène hebt. Ik hoop u wat rente vindt, houd van ik te lezen en te leren.

Ondertussen, heb ik de beste technieken voor een nieuwe skateshop geleerd, genoemd B&G-Vleet Skatehops. Wij begonnen in September vorig jaar samen te werken, en ik ben werkelijk gelukkig met de resultaten die wij hebben bereikt. Ik heb een groot team, en het kijkt werkelijk interessant om te zien wat wij aan de markt kunnen brengen. Ik wil werkelijk iedereen in Amsterdam voor een goede vleetpartij ontmoeten, zo gelieve in aanraking te zijn als u interessant bent. Ik moet ook zeggen reusachtig u aan iedereen dankt wie reeds een deel van deze blog is. Ik ben werkelijk trots van deze plaats, zodat zou ik iedereen voor lezing en het maken van tot me willen danken een nog betere schaatser en blogger. Ook, als u om het even welke vragen hebt, gelieve te vragen! Ik zou gelukkig zijn te antwoorden, en ik beloof dat de informatie hier zeer nauwkeurig en bijgewerkt is.

Onze openingstijden